Liberal Alliance Hørsholm - Stærkt hold

LA stiller med stærkt hold til KV21

Liberal Alliance Hørsholm stiller med stærkt hold til kommunalvalget d. 16. november 2021.

I dag d. 28. juli 2021 var der opstillingsmøde, hvor Stine Darmer blev valgt som spidskandidat og med Jes Holm, Ronni Joensen samt Niels Hammer-Jespersen som øvrige kandidater.

 

Liberal Alliance Hørsholm - Svalen transparent

‘Stine er en virkelig god og dygtig spidskandidat. Hun har tidligere været i kommunalbestyrelsen i 2017 som suppleant for Troels Moe, så hun kender gamet.’

Jakob Nybo, som pt. sidder kommunalbestyrelsen, har valgt ikke at genopstille, da han vil bruge mere tid på familie og sejlads. “Jeg er jo ikke levebrødpolitiker og har heldigvis andre interesser. Det har været spændende og en glæde at vise liberale borgere, at Hørsholm Kommune kan udvikles og drives meget bedre, end den har været gjort.”

LA har de seneste tre år fremlagt gennemarbejdede budgetforslag, som ville slanke kommunen på ikke-kernevelfærd som selvopfundne opgaver, kommerciel biograf, borgerrådgiver og dermed give borgerne mere frihed og se lovbestemmelse over deres egen penge i form af skattelettelser.

“Stine og jeg er politisk meget på linje, og jeg ønsker Stine og de øvrige kandidater alt det bedste”, siger Jakob Nybo, der fortsætter som næstformand i Liberal Alliance Hørsholm.


Liberal Alliance Hørsholm - Stærkt hold
Fra venstre: Stine Darmer, Jes Holm, Niels Hammer-Jespersen og Jakob Nybo. En ferieramt Ronni Joensen er fraværende på fotoet.

 

Læs også artikel på sn.dk: Ny LA-spids tager lidt erfaring med sig