Liberal Alliance Hørsholm - Ny bestyrelse

Ny formand og bestyrelse

Liberal Alliance Hørsholm har her til aften, onsdag d. 1. juli 2020, afholdt ordinær generalforsamling, hvor en ny bestyrelse blev sammensat. Samtidig blev Jes Weinreich Holm enstemmigt valgt som formand under stor jubel.

 

Liberal Alliance Hørsholm - Svalen transparent

‘Jes har været et aktivt og bidragende medlem i Liberal Alliance Hørsholm i mange år, og jeg mener, at han har sunde liberale værdier, er en samlende person med store organisatoriske kvaliteter, hvorfor han er den helt rette til at føre Liberal Alliance Hørsholm til næste kommunalvalg, som er tirsdag d. 16. november 2021.

Liberal Alliance Hørsholm - Ny bestyrelse
Jes Weinreich Holm

Til kommunalvalget i 2017 fik Liberal Alliance i Hørsholm i alt 956 stemmer, hvilket sikrede et stort mandat – men desværre ikke to mandater. Ved at føre en fornuftig ansvarlig liberal politik, holde fokus på de kommunale kerneopgaver og forsøge at forhindre en kommunal bankerot pga. flertallets overforbrug tror partiet på at blive belønnet af vælgerne og få stemmer nok til to mandater.


Den nye formand

Jes er uddannet og arbejder som ingeniør. Børneskoene har Jes trådt på Bornholm, og han har fortsat en smuk dialekt. Jes er gift med Henriette og har to voksne børn. I fritiden dyrker han karate og er en livsnyder med stor rejselyst og kulinariske nydelser.

Han ser frem til at stå i spidsen for den nye ledelse i LA Hørsholm og er flankeret af Niels Anker Hansen, Ronni Joensen samt Jakob Nybo og med Anne Bak og Finn Gyntelberg som suppleanter.

På billedet øverst ses den nye bestyrelse fra venstre: Ronni Joensen (bestyrelsesmedlem), Jes Weinreich Holm (formand), Jakob Nybo (bestyrelsesmedlem samt nuværende medlem af kommunalbestyrelsesmedlem) og Niels Anker Hansen (næstformand).