Liberal Alliance Hørsholm - Stemmer

KV21 er overstået: Nye tider i Hørsholm

Og pludselig blev der stille…

Kommunalvalget d. 16. november 2021 er for længst overstået, og valgresultatet i Hørsholm betyder desværre, at vores afgående kommunalbestyrelsesmedlem, Jakob Nybo, ikke bliver erstattet af spidskandidat Stine Darmer. Fra d. 1. januar 2022 kommer Hørsholm Kommunes kommunalbestyrelse således til at mangle en liberal stemme den næste valgperiode.

Alligevel vil gerne udtrykke et dybfølt TAK til de 461 borgere, som valgte at sætte sit kryds ved Liberal Alliance. Der skal også lyde en tak for de personlige stemmer, som faldt således ud:

  • Stine Darmer: 221
  • Jes Holm: 33
  • Ronni Joensen: 32
  • Niels Hammer-Jespersen: 8

Helt tilbage i juni 2021 indgik vi i valgforbund med Venstre, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og SocialKonservative (Kristendemokraterne var med i starten, men forlod forbundet senere), og da Venstre endte med at få 3.846 partistemmer, gjorde fordelingssystemet – kaldet den d’hondtske metode – at både Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige endte med at levere stemmer til Venstre. Det på trods af, at kun to af Venstres syv kommende kommunalbestyrelsesmedlemmer fik flere stemmer end LAs Stine Darmer!

Sådan er gamet; matematikken var til fordel for Venstre denne gang. Bærer vi nag? Nej, overhovedet ikke! Det føltes dengang rigtigt at gå med i valgforbundet, og vi fortryder intet. Når det er sagt, så giver det os naturligvis anledning til overvejelser omkring næste kommunalvalg d. 18. november 2025.

Indtil da fortsætter Liberal Alliance Hørsholm sit lokalpolitiske arbejde og satser på at komme stærkt tilbage i kommunalbestyrelsen om fire år!

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle Hørsholmborgere en rigtig glædelig jul og et godt og nytår.

Liberal Alliance Hørsholm - Glædelig jul