Liberal Alliance Hørsholm - Kokkedal Slot

Flere end 100 til succesfuldt LA-vælgermøde

Alex Vanopslagh, partiformand for Liberal Alliance, gæstede tirsdag aften Hørsholm, hvor flere end 100 gæster var mødt frem til vælgermøde på Kokkedal Slot til en fantastisk aften med gode politiske drøftelser.

Jakob overdrog depechen til Stine

Stine Darmer, spidskandidat for LA til KV21, og Jakob Nybo, nuværende LA-kommunalbestyrelsesmedlem i Hørsholm, bød velkommen og fortalte om de liberale aftryk, som LA har sat på kommunalpolitikken i Hørsholm de seneste fire år samt ønsker til de kommende fire års politik. Jakob pointerede de fire stærke og gennemarbejdede budgetforslag, som ville have sikret borgerne skattesænkninger, bevaret kernevelfærden og givet borgerne mere personlig frihed. Desuden kom han ind på nogle markante enkeltsager som gidseltagning af NGG, 38 millioner kroner for et ufærdigt almennyttigt byggeri på Møllevænget, rod i økonomien i PH Park-projektet, men også den visionære udvikling af Rungsted Havn.

Stine vil fortsætte de igangværende politiske kampe og vil arbejde videre med at få styr på økonomien og udvise mere respekt for borgernes penge. Der skal fortsat fokuseres på de kommunale kerneopgaver, og LA vil have borgerne og ikke systemet i centrum.

Liberal Alliance Hørsholm - Kokkedal Slot 4a
Liberal Alliance Hørsholm - Kokkedal Slot

Alex inspirerede

Det overordnede tema i Alex Vanopslaghs indlæg var “frihed i velfærd“, og han kom bl.a. ind på følgende sager og emner: dynamikken ved konkurrence og det frie valg, dagpengereform, topskattelettelser, arbejdsudbud, minkskandalen, forventningspres på unge mv. Han gav desuden en status på LA på landsplan, hvor partiet i nye målinger opnår mere end 4% af stemmerne (uge 42/2021) og oplever solid medlemsfremgang, hvilket også er tilfældet for Liberal Alliance Hørsholm.

Et helt centralt tema for Alex var, at dansk politik er en værdikamp, hvor velfærd er i højsædet, mennesket er i centrum, og hvor pengene bør følge borgeren og derved understøtte menneskers frie valg. Alex var forhåbningsfuld med hensyn til det fortsatte borgerlige samarbejde, som kan skabe politiske resultater nu og danne grundlag for en borgerlig regering efter næste folketingsvalg.

Hans charmerende og tillidsvækkende fremtoning skabte en skøn stemning på slottet. Gæsterne kvitterede med mange gode og relevante spørgsmål, som Alex besvarede grundigt og nuanceret.

Liberal Alliance Hørsholm tror på et godt KV21

De mange fremmødte og den positive energi bekræftede vigtigheden af LAs rolle og indflydelse landspolitisk som kommunalt og efterlader de fire lokale kandidater med Stine Darmer i spidsen optimistiske med hensyn til et godt resultat af kommunalvalget d. 16. november 2021.

Liberal Alliance Hørsholm - Kokkedal Slot
Liberal Alliance Hørsholm - Kokkedal Slot