Liberal Alliance Hørsholm - David mod Goliat

David vandt over Goliat, og børnene på NGG er befriet

David vandt over Goliat – ikke pga. sin styrke, men pga. sin kløgt. Det er også historien om den grove overmagt, der forsøger at tryne den lille, som passede på sine får. I Hørsholm Kommune har vi lige haft en politisk historie, som minder om David og Goliat, og den kan du læse nu.

Liberal Alliance Hørsholm - Svalen transparent

Der var heldigvis én retfærdig og frihedssøgende politiker, som råbte “Stop og hør lige”, men de resterende 16 stemte alligevel det urimelige forslag igennem

Den frihedssøgende politiker

Kan du huske, hvordan flertallet i Hørsholm Kommunalbestyrelse d. 27. september 2021 brugte børnene på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG) som gidsler i deres bitre kamp mod Fredensborg Kommune? Der var heldigvis én retfærdig og frihedssøgende politiker (Jakob Nybo fra LA), som råbte “Stop og hør lige”, men de resterende 16 stemte alligevel det urimelige forslag igennem om at ignorere NGGs byggeplaner og at ‘lokalplanen omkring Christianshusvej ikke længere skal prioriteres og tages ud af planlægningen’.

NGG kan omsider komme videre

Efter et læserbrev, mange snakke og diskussioner på Facebook har et enigt økonomiudvalg heldigvis d. 10. november besluttet at omgøre denne dumme og urimelige beslutning, og dermed kan NGG nu igen få behandlet sine byggeplaner og udvikle sig.

Hvis du kan lide historierne, da kan du få flere ved at læse det gamle testamente samt stemme på Liberal Alliance (LA) til kommunalvalget d. 16. november 2021, og dermed vil såvel fårene, børnene og måske samvittigheden få det bedre.